U bent hier:Presentatie

Polaris Chemicals

Bent U op zoek naar een oplossing op het vlak van onderhoud, dan is POLARIS CHEMICALS, uw ideale partner. Door de diversiteit van merken welke we verdelen, is ons dynamisch bedrijf het best geplaatst om u te begeleiden en/of te ondersteunen in uw keuzes naar de juiste producten en dit met de beste prijs-kwaliteit. Wij streven niet enkel naar de laatste generatie producten maar naar de juiste ondersteuning op alle vlakken. Wij begeleiden U naar oplossingen voor al uw onderhoudsproblemen steeds met het oog op de meest duurzame oplossingen.

"Garantie" voor een geslaagde en perfect hygiënische oplossing.

Ons familiebedrijf beschikt over een dynamisch team dat, u een goede service garandeert, naar uw behoeftes luistert en deze kleur geeft, wij dragen u hoog in het vaandel door een efficiënte, correcte, soepele en adequate opvolging te garanderen.

Werkend aan een duurzame samenwerking en om een antwoord te bieden aan alle ecologische eisen werken wij zoveel mogelijk samen met leveranciers waar niet enkel de producten maar ook de productie hiervan het milieu respecteren en voldoet aan alle eisen van de Europese unie. 

Utilisez les produits biocides avec précaution. Avant toute utilisation, lisez l’étiquette et les informations concernant le produit.
Gebruik biociden voorzichtig. Lees voor gebruik het label en de productinformatie.